Bývalá dabérka série Bayonetta propaguje anti-potratovou společnost
Bayonetta Novinka Bývalá dabérka série Bayonetta propaguje anti-potratovou společnost

Bývalá dabérka série Bayonetta propaguje anti-potratovou společnost

Adam Král

Adam Král

30
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox One

Fanoušci nejsou zrovna nadšení.

Reklama

Herečka a dabérka Hellena Taylor se v poslední době dostala pod palbu kritiky. Začátkem měsíce totiž na Twitteru zveřejnila, že na namlouvání hlavní postavy v třetím dílu série Bayonetta nepracuje, a to hlavně proto, že jí vývojáři nenabídli dost peněz. Uvedla konkrétní částku, která byla 4 000 dolarů za celou hru. To nakonec vyvrátil magazín Bloomberg. Ten odhalil, že na skoro 4 000 dolarů by si přišla za jedno natáčení. Nadabování celé hry by pak přineslo okolo 15 000 dolarů. Nabídku nakonec herečka odmítla s tím, že je to málo.

Aby své fanoušky nasměrovala správným směrem, na Twitteru zveřejnila seznam čtrnácti charitativních organizací, na které ona pravidelně přispívala za svého honoráře s tím, že slouží pro inspiraci. Na celém seznamu je přitom nejzajímavější Billboards 4Life. Organizace bojuje proti potratům a po celých Spojených státech amerických má billboardy.

Než jsem se narodil, mohl jsem snít!, stojí na billboardech společnosti.

To v komentářích u příspěvku vyvolává rozporuplné reakce. Zatímco někteří herečku brání s tím, že to, co dělá, je skvělé, druzí tvrdí, že v posledních dvou měsících Hellenu Taylor začali přímo nenávidět a tohle je jen utvrzuje. Někteří z nich navíc herečce píší, že darovali peníze lokálnímu prodejci her a ten jim za to dal třetí díl Bayonetty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama