Novinka Bývalí vývojáři BioShocku a Cyberpunku odhalili postnukleární akci Phantom Line

Bývalí vývojáři BioShocku a Cyberpunku odhalili postnukleární akci Phantom Line

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Hra dává vzpomenout na tituly jako Stalker nebo Escape from Tarkov.

Reklama

Nezávislé studio Antistatic, jehož členové se v minulosti podíleli na hrách jako Cyberpunk 2077 či BioShock, představili na nedávné akci PC Gaming Show svůj chystaný titul s názvem Phantom Line. Jedná se o kooperativní střílečku pro jednoho až čtyři hráče, která vás zavede do postnukleární Evropy. V nehostinném a nebezpečném prostředí budete na otevřené mapě v kůži člena zásahové jednotky plnit různé dynamické úkoly a pátrat po paranormálních jevech a dalších anomáliích.

Vývojáři dále vyzdvihují temné hororové prostředí, přítomnost craftingu a bohaté možnosti v oblasti zbraní a dalšího vybavení. Ačkoli může Phantom Line působit značně ambiciózně, tak je nutné myslet na to, že se jedná o projekt malého nezávislého týmu. Samotný vývoj se navíc aktuálně nachází ve stádiu pre-alfy, takže si na finální hru ještě budeme muset delší čas počkat.

Titul si každopádně již nyní můžete přidat do seznamu přání na Steamu. Kromě výše přiloženého traileru jsou níže dispozici také záběry ze samotného hraní. Ty pochází z dema, do kterého můžete získat přístup na oficiálním Discordu studia.

Bývalí vývojáři BioShocku a Cyberpunku odhalili postnukleární akci Phantom Line
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama