Call of Duty 2025 má nabídnout zasazení do budoucnosti
Call of Duty Novinka Call of Duty 2025 má nabídnout zasazení do budoucnosti

Call of Duty 2025 má nabídnout zasazení do budoucnosti

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Navazovat by mělo na Black Ops 2.

Reklama

Koncem listopadu jsme vás informovali o spekulacích, které se týkaly příštího Call of Duty. To by mělo dle tradic značky vyjít již příští rok a nést podtitul Black Ops Gulf War. S vlastními informacemi ohledně budoucnosti série nyní prostřednictvím magazínu Insider Gaming přichází známý insider Tom Henderson. Jeho informace se ale týkají dalšího dílu, který má vyjít až v roce 2025. Henderson tvrdí, že Call of Duty 2025 nese pracovní název Saturn a nabídne zasazení do blízké budoucnosti roku 2050.

Z pohledu příběhu a postav by přitom mělo navazovat na Black Ops 2, které vyšlo v roce 2012. Děj tohoto dílu se odehrával právě v roce 2025, kdy by měl shodou okolností vyjít jeho aktuálně probíraný následovník. Pokud by vás zajímalo, jaký díl naposledy nabídl zasazení do budoucnosti, tak do bylo Black Ops 4 z roku 2018. Henderson dále láká na návrat některých starších postav i map. Remasterované multiplayerové mapy ze zmíněného Black Ops 2 ale mají na rozdíl od letošního Modern Warfare 3 doplnit také úplně nové.

Call of Duty 2025 má nabídnout zasazení do budoucnosti
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama