Call of Duty: Black Ops 4 skutečností, vyjde již 12. října
Call of Duty: Black Ops 4 Novinka Call of Duty: Black Ops 4 skutečností, vyjde již 12. října

Call of Duty: Black Ops 4 skutečností, vyjde již 12. října

Redakce

Redakce

55

Pokračování úspěšné podsérie letos vyjde s měsíčním náskokem na PC, Xbox One a PS4.

Reklama

Pár týdnů zpátky se začaly objevovat první výkřiky o tom, že letošní Call of Duty od studia Treyarch má být již čtvrtým Black Ops, zasazeným do současnosti či blízké budoucnosti. Před několika dny se tyto zvěsti začaly stupňovat poté, co se basketbalista James Harden objevil na veřejnosti s kšiltovkou, která na sobě měla čtyři oranžové pruhy nápadně připomínající logo Black Ops. O velkém patchi do tří let starého Black Ops 3 ani nemluvě. Dnes to máme oranžové na černém.

V rámci zahájení eSport události Call of Duty World League 2018 bylo potvrzeno, že letos opravdu vyjde Black Ops 4. A ano, titul opravdu není číslován římskými číslicemi. Teaser přináší poselství, abychom zapomenuli na všechno, co víme.

Mimo to však ze samotného úryvku nelze vyvodit moc informací. Doba i zasazení hry je pořád ve hvězdách a na plnohodnotné oznámení musíme čekat do 17. května. Je však potvrzeno, že hra vychází na PC, Xbox One a PS4 již v pátek 12. října, což je o měsíc dříve, než je u série Call of Duty zvykem.

Aby toho nebylo málo, na internetu se dnes vyrojila spekulace o další distribuční a herní službě, na které se může nové Call of Duty vyskytnout. Od nynějška se dá přihlásit na oficiálních stránkách hry i přes váš účet na Battle.net. Activision se zatím nijak nevyjádřil, ale podle všeho se zdá, že Black Ops 4 by si mohli PC hráči zahrát i mimo Steam. Je však otázka, za jakých podmínek. Před rokem provázelo Infinite Warfare nemilé pozdvižení, když majitelé verze hry zakoupené na Windows Store nemohli hrát se svými protějšky ve službě Steam. Oproti tomu PC verze Destiny 2, které také spadá pod Activision, vyšla pouze na Battle.netu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama