Call of Duty: Black Ops 6 odhalilo mapu pro Warzone a zombie režim
i Zdroj: Activision
Novinka Call of Duty: Black Ops 6 odhalilo mapu pro Warzone a zombie režim

Call of Duty: Black Ops 6 odhalilo mapu pro Warzone a zombie režim

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Již zítra startuje beta.

Reklama

Na včerejší akci Call of Duty Next došlo k odhalení několika zajímavých informací a materiálů z chystaného Call of Duty: Black Ops 6. V první řadě byla představena mapa s názvem Area 99, na kterou se vydáte v rámci battle royale režimu Warzone

Zároveň bylo potvrzeno, že v průběhu příštího roku dojde k návratu původní mapy Verdansk. V další níže přiložené ukázce se můžete podívat také na mapu nazvanou Liberty Falls, která bude pro změnu součástí zombie režimu.

Další důležité informace se týkají nadcházející betaverze. Zástupci Activisionu prozradili, že si hráči budou moci napříč tradičními multiplayerovými režimy vyzkoušet hned 8 různých map. První část testování startuje na PC i konzolích už zítra. Připojit se do něj budou moci majitelé předobjednávek a předplatitelé Game Passu. 

Tradiční otevřená beta se poté uskuteční od 6. od 9. září. Vydání plné verze se Call of Duty: Black Ops 6 dočká 25. října ve verzích pro PC (Steam) i konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Již v den vydání titul zamíří také do Game Passu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama