Black Ops 6 Novinka Call of Duty: Black Ops 6 ukázalo premiérový gameplay

Call of Duty: Black Ops 6 ukázalo premiérový gameplay

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

K dispozici je nová ukázka i gameplay ze zombie režimu.

Reklama

Activision zveřejnil první gameplay trailer z Call of Duty: Black Ops 6. Výše přiložená ukázka se zaměřuje na zombie režim, který se postupem let stal nedílnou součástí série. Kromě oficiálního traileru se můžete níže podívat také na premiérové záběry ze samotného hraní. Novináři, kteří si mohli zombie režim v předstihu vyzkoušet, mluví o návratu k tradičním soubojům proti vlnám nemrtvým nepřátel. 

Chybět ale nemá ani příběhové pozadí, které bude navazovat na Black Ops Cold War. Vývojáři ze studia Treyarch prozradili, že při vydání hry bude k dispozici dvojice map pojmenované Terminus Island (ostrov ve Filipínském moři) a Liberty Falls (město v USA). 

Za pozornost rovněž stojí možnost přepínat mezi pohledem z první a třetí osoby, postupné rozšiřování zbraňového arzenálu a přítomnost několika různých postav a operátorů. Kromě aktuálně prezentovaného zombie režimu hra samozřejmě nabídne také singleplayerovou kampaň a tradiční multiplayer. 

Call of Duty: Black Ops 6 vyjde 25. října na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i v předplatném Xbox/PC Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama