Call of Duty: Black Ops - Annihilation v plné kráse
Speciály Call of Duty Článek Call of Duty: Black Ops - Annihilation v plné kráse

Call of Duty: Black Ops - Annihilation v plné kráse

Redakce

Redakce

7

Fanoušci série si opět přijdou na své. Call of Duty: Black Ops připravil v pořadí již třetí DLC s názvem Annihilation a je skutečně na co se těšit.

Reklama

Je to již pár měsíců, co se na trh dostal legendární a v pořadí již sedmý díl série Call of Duty s podtitulem Black Ops. A i toto pokračování trhalo neuvěřitelné rekordy v prodejích, a jelikož Activision s Treyarchem jsou si těchto uspokojivých statistik vědomi, připravili pro fanoušky další stažitelný balíček nesoucí název Annihilation. Získat ho lze prostřednictvím Xbox Live Marketplace již od 28. června. Bohužel pro majitele PC a PS3 se dostaví s tradičním měsíčním zpožděním.

Podobně jako u Escalation Content Pack, které vyšlo letos v květnu, tak i Annihilation obsahuje celkem čtyři nové multiplayerové mapy - Hangar 18, Hazard, Silo, Drive-In a zbrusu novou zombie mapu jménem Shangri-La.

Nemrtví jsou úplně všude

Právě mapa Shangri-La rozhodně potěší už jen proto, že se nebudeme nacházet v žádném pochmurném a temné prostředí jako v předchozích mapách, nýbrž v džungli. Můžeme v ní narazit na spousty vymožeností, jako například pasti citlivé na pohyb, ale také na příjemně oživené prostředí, mezi které patří např. podzemní chodby, zchátralé vesnice nebo dokonce malebné zátoky. Připravte se také na různé druhy zombie oblud - napalm zombie (dokáží pohltit plameny), zombie ženštiny, shrekerové a nakonec to nejlepší ze všech - zombie opice! Čeká nás také nová zbroj v podobě 31-79 JGb215, která se chová dost podobně jako Thunder Gun.

Zamiř a pal!

Pro ty, které naopak až tak moc zombie mapa neláká a baví se spíše odstřelováním svých přátel nebo i neznámých hráčů je tu mapa pro snipery pojmenovaná Hazard. Tato mapa je zasazena do prostředí golfového hřiště a nabízí velmi rozsáhlé prostředí a několikahodinovou záruku zábavy

Další mapa nesoucí název Drive-In vychází vstříc fanouškům, kteří preferují boj nablízko. Inspirována byla již dobře známou mapou Nuketowna a v krátkosti se dá říct, že dosti sází na moment překvapení. Ať už jde o opuštěné arkádové místnosti nebo chátrající hřiště, jedná se čistě o Team Deathmatch akci.

Následující mapa Hangar 18 už není tak vydařená, především vzhledem k tomu, že působí dosti nenápaditě. Určitě se ale nejedná o nějak obzvlášť špatnou mapu, naopak. Pokud se budeme bavit o uspořádání a velikosti, na běh a střelbu je ideální.

A jako poslední nesmíme zapomenout zmínit mapu Silo, jenž možná nemá tak silné stránky jako předešlé mapy, ovšem musí se nechat, že hráčům nabízí obrovské hřiště vybavené mnoha doprovodnými trasami.

Co více dodat

Ze všech dosud vydaných DLC balíčků pro Black Ops se právě Annihilation může chlubit opravdu povedenými mapami či slušně zpracovaným zombie módem, který jistě potěší každého hráče. Jedna věc je tedy jistá - nový stažitelný obsah rozhodně přiláká zpátky pozornost k (prozatím) poslednímu dílu Call of Duty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama