Call of Duty by mělo dlouhodobě vycházet na Nintendu
Call of Duty Novinka Call of Duty by mělo dlouhodobě vycházet na Nintendu

Call of Duty by mělo dlouhodobě vycházet na Nintendu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Následující dekáda se ponese ve znamení spolupráce.

Reklama

Před pár měsíci přišla společnost Microsoft s odvážným prohlášením, v jehož rámci chtěla upevnit spolupráci s Nintendem a především ukázat svou sdílnost před plánovanou akvizicí Activision Blizzard. Nyní se ze smělého plánu, jenž budil rozpaky stala realita. Více prezident a prezident Microsoftu Brad Smith přišel na svém Twitteru s tím, že došlo k podepsání smlouvy zaručující, že série Call of Duty bude vycházet také na konzolích společnosti Nintendo s totožnou nabídnou, jakou na dalších platformách.

Call of Duty by mělo dlouhodobě vycházet na Nintendu

Jednat se má o vstřícný krok, který má hráčům na všech platformách nabídnout obsah společnosti Activision Blizzard, kterou chce Microsoft koupit. Herní gigant takto chce přesvědčit svět, že opravdu nechce nikomu nic odpírat. Právě naopak. Jak však nové díly série Call of Duty na konzolích od Nintenda pojedou je otázkou. Tedy minimálně nové si nelze moc dobře na stávajícím modelu představit, je ovšem možné, že za rohem už čeká Pro verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama