call-of-duty-ehm-black-ops
Blogy čtenářů Článek Call of duty ehm. Black Ops?

Call of duty ehm. Black Ops?

Libor Jary

Libor Jary

Ahojte lidi vítám vás u mého prvního blogu.A chci vás upozornit, že se tu nebudu moc rozepisovat.To tedy znamená, že napíšu tak dvě věty k danému…

Reklama

Ahojte lidi vítám vás u mého prvního blogu.A chci vás upozornit, že se tu nebudu moc rozepisovat.To tedy znamená, že napíšu tak dvě věty k danému videu a konec.Tohle je blog, který bude ukazovat má videa z hraní.

Jako první hru bych vám chtěl ukázat Cod.Vím, že jsem s tímto přišel hodně pozdě, ale až teď se začínám opravdu nudit takže se do toho pustíme.

 

V tomto videu vám ukážu nejvtipnější část z codu.Hrál jsem to s kámošem a nemálo jsme se zasmáli.Jedná se o minihru Dead Ops Arcade

 

[embed]http://www.youtube.com/v/ahrtO7mC1_A[/embed]

... zde pokračujte v psaní ...

 

 

Použité písničky byly:

 

Beauty of annihilation-soundtrack z cod5

Spitfire- the prodigy

Rage against-sleep now in the fire

Cliff Lin- And Your World Will Burn-soundtrack z cod7

 

Doufám, že se vám videa líbila a pro ty co nemají rádi cod chystám další článek(video článek) o hře S.T.A.L.K.E.R-Call of Pripyat. Tak se uvidíme tak za půl hoďky :D.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama