Call of Duty: Ghosts bude i na Wii U
Call of Duty: Ghosts Novinka Call of Duty: Ghosts bude i na Wii U

Call of Duty: Ghosts bude i na Wii U

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

30

Studio Infinity Ward se přes oficiální kanály nechalo slyšet, že s novým Call of Duty počítají rovněž na zatím poslední konzoli Nintenda.

Reklama

Jeden z výkonných producentů Mark Rubin to prozradil redaktorům Gamespotu a dodal, že vydání je naplánováno souběžně s Xone a PS4 verzí. Nic bližšího už ale prozradit nechtěl s tím, že se záměrně snaží být tajemní.

Netřeba ovšem naříkat, sajtě IGN se totiž podařilo vyštrachat kupu nových informací. Jako třeba, že celou dobu budeme sledovat příběh pouze jediného hlavního hrdiny (a jeho bratra). Od systému více protagonistů je tedy definitivně upuštěno.

Rovněž jsme se dozvěděli, že v rozkladu nenechala Spojené státy třetí světová válka, nebo že využívání masky Ghosta je čistě kvůli fanouškům. Se sérií Modern Warfare nebude mít novinka pranic společného.

Co se psů týče, ti vás budou všude doprovázet, přičemž prý nepůjde jen o umělou inteligencí ovládaného společníka, nýbrž o předsunutého zvěda. Toho navíc bude možné in-game ovládat přes tablet, přesně jako ve skutečnosti.

V současné době jich využívají třeba elitní jednotky amerického námořnictva NAVY Seals, kteří na ně kupříkladu připevňují kamery a mikrofony, aby mohli vidět a slyšet to samé co pes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama