Call of Duty Novinka Call of Duty: Modern Warfare 2 oficiálně představeno

Call of Duty: Modern Warfare 2 oficiálně představeno

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

36
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na plnohodnotný trailer.

Reklama

Activision dnes oficiálně představil nové Call of Duty: Modern Warfare 2.

Výše se můžete podívat na úvodní trailer, ve kterém hrají hlavní roli dobře známí členové speciální jednotky Task Force 141. Hra vyjde 28. října na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Před vydáním je v plánu otevřená beta. Její přesný termín zatím neznáme. Jisté však je, že bude několik dní exkluzivně dostupná pouze na PS4 a PS5. Dřívější přístup do bety budou mít rovněž majitelé předobjednávek. Během zítřejší akce Summer Game Fest by poté mělo dojít ke zveřejnění první záběrů ze samotného hraní.

Zároveň bylo oficiálně potvrzeno, že Call of Duty: Modern Warfare 2 vyjde i na Steamu, kde série několik let absentovala. Hra má už nyní na Steamu svou kartu a můžete si ji předobjednat. Kromě Steamu bude PC verze k dispozici i prostřednictvím klientu Battle.net. Vývoj PC verze probíhá ve studiu Beenox, kterému pomáhají další týmy v podobě Raven Software, High Moon Studios a Toys for Bob.

Nové Call of Duty bude dostupné ve dvou různých edicích. Základní verzi za 70 eur, která na konzolích nese název Cross-Gen Bundle, doplní edice s názvem Vault. Ta vás vyjde na 100 eur, což je v přepočtu téměř 2500 korun. Předobjednáním dražší edice si zajistíte dřívější přístup do bety a balíček Red Team 141.

Ten obsahuje čtveřici operátorů (Ghost, Soap, Farah a Price), první trezor se zbraněmi (FJX Cinder), obsah z první sezony battle passu a možnost přeskočit prvních 50 úrovní. Součástí Vault edice je rovněž balíček Ghost Legacy pro Call of Duty: Warzone a Call of Duty: Modern Warfare z roku 2019.

Co na úvodní trailer z nového Call of Duty: Modern Warfare 2 říkáte?

Call of Duty: Modern Warfare 2 oficiálně představeno
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama