Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Call of Duty: Modern Warfare 2 představilo naditou Vault Edition

Call of Duty: Modern Warfare 2 představilo naditou Vault Edition

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

18
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Pořídíte si digitální edici téměř atakující cenovkou tři tisíce korun?

Reklama

Datum vydání Call of Duty: Modern Warfare 2 už není až tak daleko a tak je o něm slyšet čím dál více. Aktuálně tu pro nás mají vývojáři náhled na dražší z edic, kterou si půjde pořídit za něco okolo 2700 Kč. Hlavní asi bude v daný moment hodnota koruny, ale velká změna v rámci ceny zřejmě nenastane. Minimálně podle videa se jedním z hlavních tahounů takto naceněné Vault Edition stane předběžný přístup do kampaně a otevřené bety spolu s hromadou kosmetického obsahu. Mezi věcmi jež dostanete při koupi najdete také u hráčů hodně oblíbené bonusové zkušenosti, které pokryjí dvacet hodin herního času, vstupenku na první sezónu battle passu a několik maličkostí do předchozích her Call of Duty.

Spíše než pro obyčejného hráče je tento balíček určen primárně pro skalní fanoušky. Vzhledem k tomu, že neobsahuje žádná opravdu zásadní DLC je cenovka překvapivá, ale to je možná tím, že si pamatuji doby, kdy měla menší fyzická sběratelská edice AAA hry podobnou hodnotu.

Vedle představení Call of Duty: Modern Warfare 2 - Vault Edition přišlo studio také s dalším útržkem kampaně, aby případné zájemce ke koupi ještě více nalákalo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama