Call of Duty Novinka Call of Duty: Modern Warfare 2 v nové ukázce láká na přepracovaný systém úpravy zbraní

Call of Duty: Modern Warfare 2 v nové ukázce láká na přepracovaný systém úpravy zbraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vývojáři slibují méně grindování a větší variabilitu.

Reklama

Vývojáři ze studia Infinity Ward v novém videu z Call of Duty: Modern Warfare 2 představili přepracovaný systém úpravy a vylepšování zbraní. Nový nástroj s názvem Gunsmith 2.0 by mohl potěšit především hráče, kteří volali po zjednodušení systému ze starších dílů a rychlejším odemykání jednotlivých vylepšení.

Po vzoru minulých dílů bude možné u jednotlivých zbraní měnit například pažbu, zaměřovat, zásobník nebo ústí hlaveň. Modern Warfare 2 ale přinese novou součástku v podobě receiveru (přijímače). Jakmile si postupným hraním ve stromě vylepšení konkrétní zbraně receiver odemknete, tak se vám automaticky odemkne úplně nová zbraň stejné třídy. Na tuto základní novou zbraň budete moci ihned umístit již odemčené součástky, které jste získali hraním se starší zbraní.

Call of Duty: Modern Warfare 2 v nové ukázce láká na přepracovaný systém úpravy zbraní

Zjednodušeně řečeno se dočkáme sdílených attachmentů, které nebudete muset odemykat pro každou zbraň zvlášť. Výsledkem by mělo být méně grindování a větší míra variability v oblasti přizpůsobení jednotlivých zbraní. Místo řady navzájem nekompatibilních zbraní dostanete něco na způsob platformy, na kterou budete moci bez větších omezení umisťovat jednotlivé attachmenty.

Variabilitu přizpůsobení a množství součástek vývojáři prezentují na útočné pušce M4. V druhé půlce ukázky je dále k vidění speciální blueprint FJX Cinder, jehož majitelé budou mít k dispozici všech více než 50 attachmentů. Tento ultimátní blueprint je součástí dražší edice hry s přízviskem Vault.

Další informace o hře se dozvíme již dnes v 18:30, kdy startuje speciální stream s názvem Call of Duty NEXT. Plná verze Call of Duty: Modern Warfare 2 vyjde 28. října na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Již za pár dní proběhne otevřená beta, která včera obdržela HW nároky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama