Call of Duty: Modern Warfare 3 bude zřejmě obsahovat všechny mapy z původního MW2
Call of Duty Novinka Call of Duty: Modern Warfare 3 bude zřejmě obsahovat všechny mapy z původního MW2

Call of Duty: Modern Warfare 3 bude zřejmě obsahovat všechny mapy z původního MW2

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Chybět nebude ani kampaň a zombie režim.

Reklama

Activision na zítřek naplánoval plnohodnotné představení nového Call of Duty s podtitulem Modern Warfare 3, ze kterého jsme zatím viděli úvodní teaser a první trailer, v němž se ukázal záporák Vladamir Makarov. Ještě před samotným odhalením dalších podrobností Activision prostřednictvím krátkým zpráv láká na konkrétní obsah.

Známý insider s přezdívkou CharlieIntel například upozornil na zprávu obsahující seznam několika map. Všechny pocházejí z původního Call of Duty: Modern Warfare 2 z roku 2009 a měly by být v remasterované podobě již v den vydání k dispozici také v novém Call of Duty: Modern Warfare 3. Konkrétně jde o 16 map ve složení Afghan, Derail, Estate, Favela, Highrise, Invasion, Karachi, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass a Wasteland.

Dále vyšlo najevo, že hra nabídne zombie režim i klasickou příběhovou kampaň, jejíž součástí budou rovněž takzvané Open Combat mise. Předobjednávky budou spuštěny již zítra. Po vzoru předchozích dílů má být novinka k dostání v několika různých edicích. Call of Duty: Modern Warfare 3 vyjde 10. listopadu na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Plné verzi by měla předcházet uzavřená i otevřená betaverze, do které budou mít přednostní přístup hráči na PlayStationu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama