Modern Warfare 3 Novinka Call of Duty: Modern Warfare 3 láká na příchod multiplayeru i zombie režimu

Call of Duty: Modern Warfare 3 láká na příchod multiplayeru i zombie režimu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Známe přesný čas vydání.

Reklama

Nový díl série Call of Duty s podtitulem Modern Warfare 3 se zatím dočkal pouze vydání kampaně, ke které mají již několik dnů přístup majitelé předobjednávek. Režim pro jednoho hráče ale dle dosavadních reakcí zklamal na plné čáře, takže se naděje hráčů aktuálně upínají k ostatním herním režimům.

Hlavní pozornost bude jako již tradičně upřena na klasický multiplayer, který staví na remasterovaných mapách z původního Modern Warfare 2 z roku 2009. Výše v náhledu se můžete podívat na nově zveřejněný trailer. Druhou očekávanou částí je zombie režim, který by se dal také již považovat za nepostradatelnou součástí série. V případě Modern Warfare 3 vývojáři ze studia Sledgehammer Games lákají na zasazení do otevřeného světa, různorodé zbraně a nové typy zombíků.

Oba zmíněné režimy své brány odemknou již zítra 10. listopadu, kdy Call of Duty: Modern Warfare 3 oficiálně vyjde na PC (Steam) i konzolích PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Díky zveřejnění přesného času uvedení již víme, že k vydání dojde u PC verze v šest hodin ráno středoevropského času. Hráči na konzolích se poté dočkají o pouhou hodinu později.

Call of Duty: Modern Warfare 3 láká na příchod multiplayeru i zombie režimu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama