Call of the Sea míří do virtuální reality
Call of the Sea Novinka Call of the Sea míří do virtuální reality

Call of the Sea míří do virtuální reality

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Parádní zážitek bude ještě více vtahující.

Reklama

Call of the Sea je vynikající příběhová adventura, která nás koncem roku 2020 příjemně překvapila svým zpracováním, hádankami, hudbou i vizuálem, tudíž si v naší recenzi odnesla 9 bodů z 10 a verdikt:

"Call of the Sea je pohlcujícím příběhem o lásce a věrnosti, který navíc umě pracuje s proprietami spisovatele H.P. Lovecrafta, což dělá i poměrně neočekávaným způsobem. Navíc nabízí zábavné puzzly, dechberoucí vizuál, skvělou hudbu a výbornou Cissy Jones, tvoříc dohromady celek, jenž by si neměl nechat ujít nikdo, kdo má byť jen trochu rád příběhové adventury."

Hra následně rozšířila své pole působnosti z PC a Xboxu i na PlayStation, kdy tvůrci však s tímto rozšiřováním nekončí, jelikož došlo na oznámení verze pro virtuální realitu.

Tato varianta dorazí v roce 2023 na Meta Quest 2, kdy nabídne anglický, francouzský a španělský dabing.

Kromě toho ale bude titul také pečlivě přepracován do formy, která se bude hodit do prostředí virtuální reality, což by vás do místního zážitku mělo ještě více vtáhnout.

A jak to vypadá, tak zážitek to zřejmě bude opravdu povedený, jelikož Call of the Sea VR už rovnou bylo nominována na cenu za nejlepší vtahující zážitek na festivalu Raindance 2022.

Každopádně i díky tomu bude možné s trochou štěstí od 26. října do 26. listopadu vyzkoušet uzavřenou alfa demoverzi. Podrobnosti, jak se do ní přihlásit, budou uveřejněny později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama