Capcom by mohl ještě letos představit jednu velkou hru
Dragon's Dogma Novinka Capcom by mohl ještě letos představit jednu velkou hru

Capcom by mohl ještě letos představit jednu velkou hru

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dočkáme se na závěr roku nějakého překvapení?

Reklama

Japonská společnost Capcom na dnešek naplánovala prezentaci věnovanou očekávanému RPG Dragon’s Dogma 2. Vzhledem k tomu, že by hra měla vyjít začátkem příštího roku, tak bychom se mohli dozvědět přesné datum vydání. Známý insider s přezdívkou Dusk Golem ale v diskuzi na Discordu (via HazzadorGamin) podotkl, že dle jeho informací Capcom ještě letos odhalí dosud neoznámenou velkou hrou, která vyjde někdy v průběhu příštího roku.

Ideálním místem takového představení by mohla být nadcházející akce The Game Awards, která se uskuteční v noci ze 7. na 8. prosince. Co by ale mohl Capcom připravovat? Asi nejčastěji je zmiňován nový díl série Monster Hunter, který by dle starších spekulací mohl vyjít na novou generaci Nintenda Switch.

Nějaký čas naopak zřejmě neuslyšíme o sérii Resident Evil. Právě Dusk Golem před nedávnem zmínil, že Resident Evil 9 by měl ke slovu přijít až v roce 2025. Nějaký čas si hráči zřejmě budou muset počkat také na další remake některého ze starších dílů.

Capcom by mohl ještě letos představit jednu velkou hru
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama