Capcom láká na brzké odhalení Resident Evil 7
Devil May Cry Novinka Capcom láká na brzké odhalení Resident Evil 7

Capcom láká na brzké odhalení Resident Evil 7

ElementGamer

ElementGamer

26

S novým Devil May Cry raději nepočítejte.

Reklama

V současné době se vývojáři ze studia Capcom plně soustředí na spin-off série Resident Evil a pár HD remaků. Od posledního velkého dílu je to ale již hezká řádka let (Resident Evil 6 vyšel konkrétně v roce 2012), a tak není divu, že tvůrci postupně nabádají hráče k trpělivosti a tajemně lákají na odhalení. I producent Masachika Kawata dal najevo, že se něco chystá, a to prostým: „Stay tuned.”

„Momentálně o tom nechceme moc mluvit,” prohlásil Kawata po otázce mířené přímo na sedmý díl Resident Evil. „Ale zůstaňte naladěni na více informací.” Už v roce 2013 vznikla přímá reference na vytoužené pokračování, takže je jisté, že se něco chystá. Dokonce i s nepříliš pozitivním prohlášením, že Resident Evil ztrácí svůj hororový nádech, Kawata souhlasil, avšak dodal, že by si přál, aby Capcom navrátil značce slávu a čest, kterou si zaslouží.

„Jelikož se vytvářelo více a více remaků, vidím, jak to může být vnímáno. A samozřejmě věřím, že bychom měli přinášet tituly, které znamenají pravý horor. Přemýšlím o tom a chystám se na to.” Kromě toho také tvůrce prozradil, že Capcom zvažuje více HD předělávek původních dílů, což je určitě dobrá zpráva.

Teď ovšem ne tak pozitivní - producent Hiroyuki Kobayashi na otázku ohledně série Devil May Cry a Dragon’s Dogma odpověděl: „Je tady pár věcí, které bych rád zkusil, ale prozatím nemáme žádné plány.”

Bohužel to tak vypadá, že se v dohledné době dočkáme maximálně tak znovu oživených starších počinů a v nedaleké budoucnosti také sedmého dílu téhle - dnes už ne tolik - hororové série. Jaký máte na tohle názor vy? Viděli byste rádi nejnovější díl z uvedených sérií?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama