Capcom patrně chystá remake Resident Evil 2
Resident Evil 2 Novinka Capcom patrně chystá remake Resident Evil 2

Capcom patrně chystá remake Resident Evil 2

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

12

Na oficiálních facebookových stránkách Resident Evilu se Capcom ptal na názory fanoušků.

Reklama

Koncem minulého týdne se na oficiálních facebookovských stránkách série Resident Evil objevil dotaz, týkající se remaku hry Resident Evil 2. Pokud jste tedy po velmi úspěšných předělávkách prvního Resident Evilu a následně i Residet Evilu Zero čekali na znovuvydání dvojky, máme pro vás víceméně jasnou a kladnou odpověď.

Na stránkách naleznete tento vzkaz: „Zaprvé bychom chtěli vyjádřit svou nejhlubší vděčnost všem fanouškům Resident Evilu za vaši vášeň, nadšení a podporu značky Resident Evil. Nadšení pro Resident Evil 2 Remake od vás slýcháme už několik let a v nedávné době se v některých médiích ještě vygradovalo. Nicméně, i když náš tým vlastní značku RE, nejsme si jisti přístupem k ní a chtěl bych se tedy zeptat na váš poctivý a upřímný názor na Resident Evil 2 Remake."

O víkendu pak celou kauzu ještě podpořil nový příspěvek na FB stránkách od Yoshiakiho Hirabayashiho, který měl na starost produkci hry Resident Evil HD Remaster. Jeho znění již nikoho nenechá na pochybách: „Dobrý den fanoušci RE! Tady je znovu H [Hirabayashi]!" uvedl Hirabayashi v příspěvku na oficiální stránce Resident Evilu. „Vlastně hned poté, co skončil projekt RE HD Remaster, jsem začal dávat dohromady nápady pro projekt RE2. Takže jsem jej oprášil a svému šéfovi jsem již prezentoval základní představu o projektu, který již ..."

Na přiloženém obrázku pak můžete vidět název Biohazard 2 (což je jen japonský název série Resident Evil) se slovy "New Rebirth Project" pod ním.

S pravděpodobností Capcom začal na sociálních sítích jednat díky velkému zájmu o fanouškovský remake Resident Evil 2, který by tímto mohl být ve velkém ohrožení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama