Capcom vyvíjí hry pro Switch, počítat máme i se sérií Ace Attorney
Novinka Capcom vyvíjí hry pro Switch, počítat máme i se sérií Ace Attorney

Capcom vyvíjí hry pro Switch, počítat máme i se sérií Ace Attorney

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Capcom naskočil na vlak jménem Switch!

Reklama

Minulý týden vyšel na serveru Jiji rozhovor s prezidentem společnosti Capcom Haruhirem Tsujimotem, ve kterém uvedl, že společnost vyvíjí tituly pro konzoli Switch. Vycházet mají někdy od dubna roku 2018, a to včetně série Ace Attorney. Tehdy ještě ale Tsujimoto nezmiňoval jména titulů.

Následně tento týden vydalo Kotaku UK další informace, které už hovoří trochu konkrétněji. Ve finále jsou pro Switch naplánovány celkem tři hry ze série Ace Attorney, což potvrdily dva nezávislé zdroje.

První dva tituly jsou ale údajně kompilace, které mají vyjít od dubna do října roku 2018. První je údajně kompilací her Phoenix Wright: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney − Justice for All a Phoenix Wright: Ace Attorney − Trials and Tribulations. A druhá je, opět pouze údajně, kompilací her Apollo Justice: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney − Dual Destinies a Phoenix Wright: Ace Attorney − Spirit of Justice.

Třetí titul má být úplně novým dílem série Ace Attorney, který má být koncem roku 2018 vydán celosvětově nejen na Switchi, ale zároveň na chytrých telefonech. Při startu by snad mělo jít o pět nových případů, které bude vyšetřovat hlavní hrdina série Phoenix Wright.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama