Časová exkluzivita remaku Final Fantasy VII pro PS4 prodloužena
Final Fantasy VII Remake Novinka Časová exkluzivita remaku Final Fantasy VII pro PS4 prodloužena

Časová exkluzivita remaku Final Fantasy VII pro PS4 prodloužena

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

9
Platformy PlayStation PlayStation 4

Zároveň oficiálně ohlásil návrat skladatel Nobuo Uematsu.

Reklama

V prosinci loňského roku se objevil box art hry Final Fantasy VII Remake. To by nebylo nijak zajímavé, ale díky němu byla odhalena časová exkluzivita pro konzoli PlayStation 4. Na titulce je totiž malý štítek s nápisem "PlayStation Exclusive: Play First on PS4" a malý text který uvádí, že do 3. března 2021 bude k dispozici pouze na konzoli PlayStation 4. Jenomže když teď byla hra odložena z 3. na 10. dubna, posunula se i časová exkluzivita pro PS4.

Na box artu pro Final Fantasy VII Remake teď najdeme stejný štítek PlayStation Exclusive, ale nyní se na textu uvádí časovou exkluzivitu do 4. 10. 2021.

Square Enix ještě sice oficiálně žádné jiné platformy pro hru nepotvrdil, ale uniklé informace z dema obsahovala data, která naznačují něco o PC verzi Final Fantasy VII Remake. Vzhledem k tomu že i původní hra je v současné době multiplatformním titulem, je velice pravděpodobné, že by se hra mohla časem objevit také na Xboxu One.

Final Fantasy VII Remake se vydá do PlayStation 4 10. dubna 2020. 10. dubna 2021 skončí její načasované uspořádání exkluzivity a může se zobrazit na jiných platformách.

Časová exkluzivita remaku Final Fantasy VII pro PS4 prodloužena

Final Fantasy VII Remake bude pro PlayStation 4 vydán 10. dubna 2020 a vy si jej už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Než se ale dnes rozloučíme, podívejte se níže ještě na tématickou skladbu remaku, ve které se ještě více ponoříte do dobrodružství Clouda, Tify, Aerith a Barreta, které se odehrává ve městě Midgar.

Za skladbou Hollow stojí opět skladatel Nobuo Uematsu, zpěv obstaral Yosh z kapely Survive Said The Prorok (v současné době je to pro mne osobně velmi příjemný hudební "objev" ). Text napsal Kazushige Nojima, překlad textu: Ben Sabin a John Crow a o aranžmá a programování syntetizátorů se postaral Kenichiro Fukui.

Hollow

Behind The Scenes

Zdroj: Square Enix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama