Časové omezení v demu Resident Evilu 2 prolomeno, statistiky a trailer
Resident Evil 2 Novinka Časové omezení v demu Resident Evilu 2 prolomeno, statistiky a trailer

Časové omezení v demu Resident Evilu 2 prolomeno, statistiky a trailer

Jan Tomanek

Jan Tomanek

13
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Když se chce, všechno jde...

Reklama

Demo očekávaného remaku Resident Evilu 2 vyšlo 11. ledna. Netrvalo ani 5 dní a časové omezení 30 minut bylo prolomeno. Pokud vás zajímá jak na to, čtěte směle dál. Na konzolích se jedná o poměrně známý postup, kdy si uživatel vytvoří více účtů najednou. Jedná se o poměrně chabé řešení, ale funguje. Logicky totiž budete mít na každém dalším účtu k dispozici nových 30 minut.

Co se týče verze pro PC, tak tam je to trochu složitější. Ne však nemožné, pokud jste ochotni trochu experimentovat. Zde je možné časový limit zastavit úplně a způsobů, jak toho dosáhnout je hned několik. Hackerské skupiny vypustily do světa množství různých cracků a trainerů (třeba tenhle), které vám časové omezení odstraní a spolu s tím vám poskytnou různé výhody, jako třeba neomezenou munici. Pokud však dáváte přednost trochu sofistikovanějšímu způsobu, tak i taková možnost zde je. Využívá programu Steam Achievement Manager. Jedná se o program, který je většině uživatelům Steamu důvěrně známý. Tato pomůcka vám dává možnost si pro určité tituly odemknout všechny achievementy bez jakékoli námahy. A světe div se, ukázalo se, že tento způsob také resetuje čas v demu Resident Evilu 2. Má to však stejnou nevýhodu, jako řešení pro konzole, a to, že budete muset demo hrát od začátku. Pokud vás však tento neduh neodradil a chtěli byste na vlastní riziko časový limit odstranit, tak kompletní návod naleznete ve videu níže.

Na samotný závěr ještě pár zajímavých čísel. Demo již vyzkoušelo přes milion hráčů po celém světě. Asi nebude žádným překvapením, že nejvíce popularity se těší v Japonsku, a to s číslem přes 260 000 stažení. Těsně za Japonskem je USA a třetí příčku drží západní Evropa. Trochu smutnější jsou již výsledky, které nám prozrazují kolik procent hráčů demo dokončilo. Demo celkově dokončilo pouze 28 % hráčů a nejspíš můžeme s klidem předpokládat, že většinu bude představovat opět Japonsko.

Časové omezení v demu Resident Evilu 2 prolomeno, statistiky a trailer

Na samotný závěr ještě nový, čerstvý trailer. Zhlédnout ho můžete na YouTube, ale nejprve menší upozornění, jde o filmeček, jenž je k vidění na konci demoverze.

Remake Resident Evilu 2 vychází 25. ledna na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama