Catherine: Full Body v traileru Death by Nightmare​
Catherine: Full Body Novinka Catherine: Full Body v traileru Death by Nightmare​

Catherine: Full Body v traileru Death by Nightmare​

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Digitální verzi hry již můžete předobjednávat, na západě vychází 3. září.

Reklama

Společnost Atlus vydala nový trailer k připravovanému remaku hry Catherine: Full Body. Trailer je pojmenován Death by Nightmare a můžeme v něm vidět Vincenta, jak se snaží vystoupat na vrchol věže, několik nových předělových scén, různé funkce hry a nový režim Remix.

Zároveň byla spuštěna možnost přeobjednání si digitální verze hry Catherine: Full Body a oficiální anglické internetové stránky. Pokud si hru předobjednáte, získáte exkluzivní téma s Rin, Catherine a Katherine, které dostanete hned po předobjednávce.

Catherine: Full Body je remaster původní hry Catherine z roku 2011 s vylepšeným vzhledem a hratelností, novým hudebním doprovodem, vylepšenou hrou pro více hráčů a mnoho dalšího, jako jsou třeba desítky nových předělových animovaných filmů, které hráče ještě více vtáhnou do děje a do komplikovaného současného života Vincenta a také do jeho minulosti.

Catherine: Full Body je již nyní k dispozici pro PlayStation 4 a PS Vita v Japonsku a od 3. září se bude prodávat v Americe a v Evropě ve verzi pro PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama