CD Projekt Red pracuje na nové gwintové hře
Gwent: The Witcher Card Game Novinka CD Projekt Red pracuje na nové gwintové hře

CD Projekt Red pracuje na nové gwintové hře

Ondřej Partl

Ondřej Partl

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Bude se jednat o samostatný singleplayerový titul.

Reklama

Gwint se ve třetím díle ze série Zaklínač stal natolik oblíbenou kratochvílí, že se CD Projekt rozhodl uchýlit k tomu, že z něj vytvoří samostatnou multiplayerovou záležitost (Gwent: The Witcher Card Game), a navíc nám v roce 2018 přinesl i povedený spin-off Thronebreaker: The Witcher Tales.

Jestli nicméně těchto kartiček nemáte dost, tak máme dobrou zprávu, jelikož IGN uveřejnilo, že"gwinťácký" tým CD Projektu Red aktuálně pracuje na nové singleplayerové standalone hře, jejímž jádrem budou právě tyto kartičky.

CD Projekt Red pracuje na nové gwintové hře

Tento titul se skrývá pod kódovým označením Project Golden Nekker, přičemž má přinést zážitek, který bude naprosto odlišný od předchozích her, s nimiž nebude mít nic moc společné (nejde o další titul ze série The Witcher Tales).

Více informací o samotném titulu pak nemáme, ale můžete se podívat na několik dříve uveřejněných konceptů (pro prostředí i monstra), zatímco v původním článku naleznete jeden nový, který ukazuje barbara.

Avšak je velice možné, že hra dorazí už během tohoto roku, přičemž s jejím vydáním by mělo dojít i na přidání nových kartiček do multiplayerové varianty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama