CD Projekt RED upravil edice Zaklínače 3 na Nintendo Switch
Zaklínač 3 Novinka CD Projekt RED upravil edice Zaklínače 3 na Nintendo Switch

CD Projekt RED upravil edice Zaklínače 3 na Nintendo Switch

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Nintendo Switch Switch

Nyní si hru můžete pořídit i bez datadisků.

Reklama

Zaklínač 3: Divoký Hon je bezpochyby nejvydařenějším počinem polského studia CD Projekt RED, a zároveň jde o jeden z nejpůsobivějších portů na Nintendo Switch. Na této konzoli jste si však na rozdíl od ostatních platforem mohli tuto hru pořídit pouze v kompletní edici, to se ale nyní mění, jelikož CD Projekt oznámil, že nyní budou mít i na této platformě hráči na výběr ze dvou možností.

Je pravděpodobné, že se CDP kromě jiného snaží zviditelnit svoji "druhou klíčovou" herní značku.

Oficiální zpráva:

Počínaje dnešním dnem si mohou hráči po celém světě koupit The Witcher 3: Wild Hunt pro Nintendo Switch buď jako kompletní edici obsahující základní hru, obě rozšíření a všechna bezplatná DLC, nebo samostatně.

Rozhodli jsme se změnit způsob, jakým hru prodáváme, abychom poskytli větší flexibilitu. V současné době budou obě verze k dispozici v Nintendo eShopu, ale nakonec bude Complete Edition stažena z nabídky a bude nahrazena produkty The Witcher 3: Wild Hunt, The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone a The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine.

Žádný strach, i po odebrání Complete Edition z eShopu budete moci získat kompletní sadu za stejnou cenu jako dříve - v blízké budoucnosti představíme balíček obsahující všechny produkty. Kromě toho kompletní edice zůstane každému, kdo ji již vlastní. A abychom zajistili, že si hru nikdo omylem nezakoupí podruhé, obdrží každý majitel kompletní edice 100% slevu na základní hru a rozšíření v Nintendo eShopu.

I nadále bude fungovat přenos uložené pozice mezi konzolí a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama