Červencové hry zdarma s PlayStation Plus
NBA 2K20 Novinka Červencové hry zdarma s PlayStation Plus

Červencové hry zdarma s PlayStation Plus

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy PlayStation PlayStation 4

Předplatné slaví 10. výročí, pročež se můžeme těšit i z několika bonusů.

Reklama

Xboxová divize Microsoftu své "zbraně" v podobě dostupných měsíčních her zdarma pro předplatitele jejich služby Xbox Live Gold již odkryla, přičemž nyní se se svou nabídkou pochlubil i PlayStation.

Jejich služba PlayStation Plus v tomto měsíci slaví 10 let od svého spuštění, kdy nám je skrze infografiku ukázáno hned několik jejích milníků, kdy si třeba připomínáme, že pravidelné měsíční rozdávání her zdarma se uskutečňuje již od roku 2012. V rámci tohoto předplatného se následně rozdalo více než 1000 titulů, které si mohlo vyzkoušet 41,5 miliónů uživatelů této služby. Mezi top pěti nejpopulárnějšími hrami pak nalezneme dva díly série Call of Duty (Modern Warfare Remasterd a Black Ops III), Shadow of the Colossus, Destiny 2 a překvapivě i Sonic Forces 2.

Tato čísla jsou tedy zcela jistě pěkná a Sony se rozhodně nemá za co stydět.

A stydět se rozhodně nemusí ani za již zmiňovanou červencovou nabídku her zdarma, kdy se tentokrát můžeme těšit ze sportovního NBA 2K20 a podařené akční adventury Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration edice.

V rámci oslav se nicméně dočkáme i třech speciálních bonusů, kdy tím největším je třetí stahovatelná hra zdarma v podobě interaktivního thrilleru Erica, k jehož hraní vám postačí mobilní zařízení s Androidem (verze 4.1 či lepší) nebo systémem iOS (9.0 a vyšší) s nainstalovanou speciální aplikací. Pokud ovšem preferujete klasický DualShock 4, tak je hraní s ním taktéž možné.

Všechny výše zmíněné tituly si můžete aktivovat od 7. července do 3. srpna.

Další dva doplňky pak nesou podobu zdarma stahovatelného speciálního tématu, které vyjde později v tomto týdnu, a víkend možnosti hraní online her bez tohoto předplatného, jenž se uskuteční od 4. do 5. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama