Červnová nabídka PS Plus by měla přinést God of War
Novinka Červnová nabídka PS Plus by měla přinést God of War

Červnová nabídka PS Plus by měla přinést God of War

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Na internet unikla chystaná nabídka pro konzolové předplatné.

Reklama

Příští měsíc je pro službu PlayStation Plus velice klíčový, jelikož 23. června dojde u nás ke spuštění její nové varianty, která nabídne tři předplatitelské úrovně, kdy každá z nich nabízí speciální bonusy, jako je třeba přístup ke knihovně vybraných titulů.

Zapomínat však nesmíme ani na tradiční měsíční nabídku titulů, k nimž předplatitelé dostávají přístup zcela zdarma. Nebo tedy po dobu, co si službu platí.

A jak už bývá takovou tradicí, tak se na internetu opět začalo spekulovat nad tím, jaké hry by mohl přinést blížící se červen.

Web Areajugones následně také přispěl svojí troškou, kdy tvrdí, že podle svých exkluzivních informací z důvěryhodných zdrojů se hráči tentokrát mohou těšit na nabídku, v jejímž čele bude God of War z roku 2018. Toto chlapácké dobrodružství má následně doplnit ještě manga/anime záležitost Naruto to Boruto: Shinobi Striker a veselá mlátička Nickelodeon All-Star Brawl, nabízející plejádu postav oblíbené televizní stanice pro mladistvé.

Aktuálně se ale samozřejmě stále pohybujeme ve sférách spekulací, ovšem již zítra v 17:30 zjistíme, zda se tento únik ukáže jako pravdivý či nikoliv, jelikož dojde k oficiálnímu odhalení od samotného PlayStationu.

Připomenout ale můžeme, že do 7. června v nabídce aktuálně naleznete FIFA 22, Curse of the Dead Gods a Tribes of Midgard, tudíž pokud jste si tyto projekty ještě nepřidali do své knihovny, je největší čas to udělat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama