Červnové hry s Games with Gold
Coffee Talk Novinka Červnové hry s Games with Gold

Červnové hry s Games with Gold

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Xbox Xbox One

Popovídejte si u kafíčka a potom anihilujte pár lidí.

Reklama

Zatímco si předplatitelé služby PlayStation Plus mohou již nyní užívat první střípek z kolekce her zdarma pro měsíc červen, tak Xbox své tituly pro tento měsíc kompletně představil. Takže na co se můžeme těšit v prvním "pokaranténovém" měsíci s předplatným Xbox Gold?

Od 1. června si budete moci stáhnout oldschool skákačku Shantae and the Pirate's Curse, jíž si lze aktivovat na svém účtu až do 30. června. Ve stejný den se dočkáme third-person akce Destroy All Humans! (aktivace nutná do 15. června), v níž máte jako mimozemšťan vyhladit celé lidstvo.

V půlce června pak přijde na řadu relaxační adventura Coffee Talk, ve které budete konverzovat s různými lidmi, kteří přijdou do vaší kavárny, přičemž se vám budou svěřovat s jejich životními příběhy. Pokud by ale vaše srdce zatoužilo místo kávy po pořádné akci, tak právě pro vás bude připraven závan z časů automatovek ze žánru shoot 'em up v podobě hry Sine Mora. V té ovládáte letadílko a ničíte všechny nepřátele, jenž se vám postaví do cesty. První jmenovanou si musíte aktivovat do 15. července, zatímco na druhou máte čas jen do konce června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama