Červnové prodeje v českých herních obchodech
FC 24 Novinka Červnové prodeje v českých herních obchodech

Červnové prodeje v českých herních obchodech

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

V tuzemských obchodech vládl Elden Ring a fotbal od EA.

Reklama

České herní obchody Xzone a JRC zveřejnily své tradiční žebříčky nejprodávanějších her a konzolí za uplynulý měsíc. Tentokrát se můžete podívat na přehled nejúspěšnějších titulů a produktů za měsíc červen.

Xzone

V Xzone se nejlépe prodávalo balení Elden Ringu a nově vydaného rozšíření Shadow of the Erdtree, za kterým se umístily dvě PlayStation 5 exkluzivity v podobě her Marvel’s Spider-Man 2 a Rise of the Rōnin. Dařilo se také počinu Luigi's Mansion 2 HD od Nintenda nebo nově vydané adventuře Still Wakes the Deep.

Červnové prodeje v českých herních obchodech

V žebříčku nejprodávanějších konzolí se vše vrátilo do starých kolejí. První dvě pozice tak okupuje fyzická a digitální varianta konzole PlayStation 5, kterou na třetím místě doplňuje Nintendo Switch.

Červnové prodeje v českých herních obchodech

JRC

V JRC se dle očekávání do čela propracoval sportovní titul EA Sports FC 24 od Electronic Arts, který těží především z aktuálně probíhajícího Mistrovství Evropy ve fotbale. Další přední pozice obsadilo akční RPG Hogwarts Legacy, městské akce Grand Theft Auto V a Marvel’s Spider-Man 2, závody Gran Turismo 7 nebo oceňované příběhové hry The Last Of Us: Part I a The Last of Us: Part II.

„Kombinace EURO 2024, bezplatného update právě na letošní Mistrovství Evropy ve fotbale a cenové promoce udělala z fotbalu od EA jasného vítěze měsíce června,“ popisuje za největšího českého prodejce her a gamingu Smarty.cz a JRC Petr Kratochvíl.

Červnová TOP 10 v JRC:

  1. EA Sports FC 24
  2. Hogwarts Legacy
  3. Grand Theft Auto V
  4. Marvel’s Spider-Man 2
  5. Gran Turismo 7
  6. The Last Of Us: Part I
  7. Minecraft
  8. The Last of Us: Part II
  9. Call of Duty: Modern Warfare 3
  10. God of War Ragnarök
Červnové prodeje v českých herních obchodech
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama