Crime Boss: Rockay City Novinka Česká akce Crime Boss: Rockay City chce na Steamu uspět s agresivní cenovkou

Česká akce Crime Boss: Rockay City chce na Steamu uspět s agresivní cenovkou

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Kromě nižší ceny autoři lákají na bezplatná rozšíření.

Reklama

Vývojáři z brněnského studia Ingame vydali v březnu loňského roku střílečku Crime Boss: Rockay City, která se u hráčů i v recenzích dočkala značně rozporuplného přijetí. Navzdory ne zrovna pozitivním recenzím svůj titul autoři postupně zásobují novými aktualizace i placenými přídavky. V druhé půlce května jsme se dozvěděli, že hra 18. června zamíří na Steam, čímž vyprší dosavadní exkluzivita pro Epic Games Store.

Dnes zástupci studia prozradili, že se u verze pro Steam rozhodli snížit cenu na 20 eur. Dosavadní verze pro konzole i Epic Games Store přitom běžně stojí dvojnásobek. Kromě agresivnější cenovky se autoři snaží nové hráče nalákat také bonusovým obsahem ve formě všech dosavadních rozšíření, které v případě zakoupení základní hry na Steamu obdržíte zdarma.

Ačkoli titul vychází na Steamu až za dva týdny, tak si ho na stránkách digitálního obchodu společnosti Valve můžete již nyní vyzkoušet v rámci uzavřeného testování. O přístup do testu je možné pořádat přímo na Steamu. Kromě PC je Crime Boss: Rockay City k dispozici také na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Česká akce Crime Boss: Rockay City chce na Steamu uspět s agresivní cenovkou
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama