Česká střílečka Murnatan shání peníze na vývoj
Novinka Česká střílečka Murnatan shání peníze na vývoj

Česká střílečka Murnatan shání peníze na vývoj

Yurris CZ

Yurris CZ

14
Platformy Windows PC

Zajímavý český projekt postrádá peníze pro další postup ve vývoji. Pojďte se s ním seznámit.

Reklama

Murnatan je další český projekt snažící se přinést něco nového do tvrdého světa her plného konkurence. Možná o tomto projektu z dílny studia AAGAMES slyšíte poprvé, ale nenechte se zmýlit. Hra je ve vývoji více než 4 roky, za tu dobu urazila docela velký kus cesty a byla by škoda, kdyby vývoj nedospěl do samotného konce.

A o čem vůbec celý Murnatan je? Jedná se výhradně o multiplayerovou záležitost, kombinující střílečku z první osoby a prvky real-time strategie. Celá zápletka boje se točí okolo sporů mimozemšťanů s lidskou rasou. K vítězství týmu však nestačí mít nejvyšší počet zabití nepřátel, musíte ničit nepřátelské spawny, později i celé pevnosti. Vyhrává ten, kdo úspěšně zničí všechny body pro znovuzrození a zabije všechny protivník do jednoho.

Každý tým je úplně jiný, co se stylu boje týče. Lidé využívají střelné zbraně, které si můžou vylepšovat či dokupovat ve vybudovaných zbrojnicích. Zatímco mimozemšťani/vetřelci používají zcela jiné taktiky. Útočí převážně zblízka a mohou využít pasti nebo smrtící jedy. Obrovskou výhodou nežádoucích návštěvníků naší planety je postupný vývoj. Během boje se mohou přeměnit v lezce po stěnách i stropech.

Hra prošla programem Steam Greenlight hladce během 7 dní, chlubí se vývojáři. Teď jsou bohužel v problémech, na rovinu sdělili komunitě, že jim došly finance na pokračování ve vývoji. Pomocí kampaně na INDIEGOGO se tedy snaží vybrat potřebné peníze. Jejich cíl je 50 000 dolarů, na splnění cíle jsou dva měsíce. Pokud se rozhodnete přispět, podle výše příspěvku dostanete odměny a předměty do hry.

Murnatan si můžete vyzkoušet zdarma prostřednictvím Steamu.

[gallery link="file" columns="2" size="large" jnewsslider="true" jnewsslider_zoom="true" jnewsslider_ads="true" jnewsslider_title="Obrázky z české střílečky Murnatan" ids="96027846,96027847,96027848,96027849,96027850,96027851,96027852,96027844,96027838"]

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama