Panzerkampf Novinka Česká tanková hra Panzerkampf se pokusí napodobit úspěch World of Tanks

Česká tanková hra Panzerkampf se pokusí napodobit úspěch World of Tanks

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hru si můžete vyzkoušet zdarma a přispět na její vývoj.

Reklama

Pokud se řadíte mezi fanoušky multiplayerových her s tanky v hlavní roli, tak by vás mohla zajmout nově oznámená hra s názvem Panzerkampf. Jedná se o titul od nezávislého českého studia CrazyTankers, které chce nabídnout alternativu především k titulům jako World of Tanks nebo War Thunder. Panzerkampf v jádru sází na multiplayerové tankové bitvy, ve kterých se proti sobě utkají dva týmy po deseti hráčích. Z pohledu samotných tanků se autoři zpočátku zaměří na techniku z období druhé světové války.

Jsme vášniví hráči tanků! Bohužel doposud není na PC a konzole k dispozici hra s tanky, která by nás bavila tak, abychom z ní měli radost. Proto nám nezbylo nic jiného, než si vytvořit hru vlastní. No a protože máme více než desetileté zkušenosti ve vývoji online her, mohl tak vzniknout Panzerkampf,“ uvádí autoři.

Pokud vás námět hry zaujal, tak můžete vývoj Panzerkampfu podpořit na Startovači, kde aktuálně běží crowdfundingová kampaň. V době zveřejnění článku vývojáři vybrali už více než 12 tisíc eur, čímž překonali základní požadovanou částku. Finance by měly být použity na vylepšení kvality (technické i audio-vizuální) a na celkové urychlení vývoje, který v současnosti vstupuje do závěrečné fáze.

Finální hra zamíří v dosud nespecifikovaném termínu na PC i konzole. Přímo na Startovači si můžete již nyní stáhnout bezplatnou demoverzi. Kromě výše přiloženého traileru najdete níže také představovací video od youtubera a streamera s přezdívkou marty_vole, který se běžně zaměřuje na zmíněné World of Tanks.

Česká tanková hra Panzerkampf se pokusí napodobit úspěch World of Tanks
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama