Novinka České Chronostation žádá na Startovači o vaši pomoc

České Chronostation žádá na Startovači o vaši pomoc

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Linux Linux Windows PC Apple iOS Android Android Apple Mac

Česká tower defense hra potřebuje pomoci s dokončením.

Reklama

Český titul Chronostation si již přes rok můžete zakoupit v obchodě Steam. Ačkoliv se ale hra ve zdejším obchodě tváří jako plná verze, tak se stále jedná o rozdělaný projekt, s jehož dokončením by autor, Petr Jindra ze studia Manfromstars, potřeboval pomoci, pročež se rozhodl spustit crowdfundingovou kampaň na Startovači, kde ho v případě zájmu můžete podpořit i vy, přičemž požadováno je 200 000 Kč.

"Původně jsme odmítaly myšlenku jít na Kickstarter apod. z mnoha rozumných důvodů. Ale jak šel čas, dolehla nejen na mě jakožto autora projektu krize. A tak jsem po dlouhém rozmýšlení si řekl, že přeci jen zkusím crowdfunding. I když příjemné to pro mě není, protože je to pro mě velký závazek a zodpovědnost k těm, kteří mě hodlají podpořit a kromě samotné hry a krásného soundtracku nemám vlastně co více do odměn nabídnout." - okomentoval důvod spuštění kampaně samotný autor.

České Chronostation žádá na Startovači o vaši pomoc

Hra by mohla oslovit příznivce tower defense real-time strategií, v nichž bráníte svou základnu před vlnami dotěrných nepřátel. Během soubojů pak budete sbírat suroviny, které se vám na konci přemění ve výzkumné body, za jejichž pomoci lze vylepšovat budovy a tím zvýšit své šance na úspěch.

Celé vaše hraní navíc bude provázet příjemná elektronická adaptivní hudba, jejíž ukázku si můžete poslechnout níže.

Pokud se cílová částka povede vybrat, tak by hra měla vyjít do 3 měsíců od kampaně, přičemž je v plánu i varianta pro Mac, Linux, Android a iOS.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama