České studio BatFields pracuje na na novém survival titulu pro CI Games
Novinka České studio BatFields pracuje na na novém survival titulu pro CI Games

České studio BatFields pracuje na na novém survival titulu pro CI Games

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Polští autoři Sniper: Ghost Warrior odhalili i další plány.

Reklama

Polské studio CI Games se s investory podělilo o plány na nejbližší roky a konkrétní projekty, na kterých pracuje buď samo, nebo s partnerskými týmy. Jedním takovým jsou i čeští BatFields, kteří dělají na zcela novém IP v žánru survival. Informace se objevila už před rokem v polských médiích, současné zprávy můžeme považovat za ujištění, že vývoj pokračuje podle plánu.

Hra s výmluvným označením Project Survive vzniká na Unreal Enginu 5 a podle původních informací má jít o AAA záležitost pro PC a aktuální generaci konzolí. Na vývoji s českým studiem spolupracuje i interní tým CI Games, má jít hlavně o kreativní vedení a management.

Polský vývojář a vydavatel se podělil i o další chystané tituly. Zaprvé oznámil práce na prémiové multiplayerové PVE taktické střílečce s označením Project Scorpio. Vývoj povede interní studio Underdog, které bude hru podporovat i dlouho po vydání. Můžeme ji tedy označit za live-service projekt.

V neposlední řadě připomněly CI Games v srpnu oznámený reboot souls-like počinu The Lords of the Fallen a nezapomnělo se ani na vlajkovou loď – sérii Sniper: Ghost Warrior. Do té se ale společně s Underdog pustí nově také partnerské studio, aby se první jmenovaní mohli soustředit na výše popisovaný Project Scorpio.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama