České studio CrazyTankers přibližuje svoji tankovou hru Panzerkampf
Panzerkampf Novinka České studio CrazyTankers přibližuje svoji tankovou hru Panzerkampf

České studio CrazyTankers přibližuje svoji tankovou hru Panzerkampf

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

11
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hra cílí na fanoušky World of Tanks a nabídne i battle royale režim.

Reklama

Vývojáři z českého studia CrazyTankers v rozhovoru pro magazín Spite.cz odhalili řadu informací o své chystané tankové hře Panzerkampf. O titulu jsme vás poprvé informovali koncem roku, kdy došlo ke spuštění crowdfundingové kampaně na Startovači, kde autoři k dnešnímu dni vybrali již více než 23 tisíc eur. Do konce kampaně přitom nadále zbývá 32 dnů.

V nově zveřejněném rozhovoru vývojáři například prozradili, že hra vzniká na základech enginu Unity3D již více než 3 roky. Samotný tým se ale vývoji MMO her věnuje přes 10 let. Zástupci studia zároveň upozorňují na jednotlivé odlišnosti mezi jejich hrou a populárním World of Tanks:

„Panzerkampf v plné verzi je poměrně hodně odlišná hra. Našim cílem je dát hráčům přehledné a intuitivní uživatelské rozhraní a především vynikající hratelnost. Kromě tanků z druhé světové hráči později v oddělené části hry dostanou možnost bojovat i v tancích z moderní éry. Panzerkampf tak bude nakonec obsahovat dvě hry v jednom. Máme jiný, velmi přehledný systém progrese ve hře, odlišný způsob vylepšování posádky a vozidel a jejich modulů.

Do hry uvedeme vlastní systém klanů a klanových válek. Máme odlišnou monetizační strukturu a celou řadu dalších komponentů hry. Po vydání plné hry budou do hry uváděny nové herní módy (Team Flag Conquest, zvažujeme Death Match (re-spawns), Battle Royale a další, kterými aktuální hry nedisponují). Experimentální "pohádková" vizualizace prostředí v demu je jen začátek. Vizuál hry bude postupně dotvořen na fotorealistické úrovni, co se týče jak bojových map, tak i vozidel do hry uváděných,“ píší vývojáři.

Autoři dále potvrdili, že z hlediska monetizace vsadí na free-to-play model. Z pohledu data vydání vývojáři mluví o létě aktuálního roku, kdy by na PC měla vyjít první verze. Do budoucna by ale hra mohla zamířit také na konzole. Další informace najdete přímo na stránkách magazínu Spite.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama