American Truck Simulator Novinka Český American Truck Simulator dostal konkurenci

Český American Truck Simulator dostal konkurenci

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vydáte se v ní na Aljašku.

Reklama

Populární kamionové simulátory od českého studia SCS Software v podobě her American Truck Simulator a Euro Truck Simulator 2 se budou muset popasovat s novou konkurencí, kterou představuje hra Alaskan Road Truckers. Jedná se o titul od polského studia s názvem Road, které v současnosti pracuje také na hře American Motorcycle Simulator.

Už název hry napovídá, že se v nově vydaném kamionovém simulátoru podíváte na Aljašku, kde vás po vzoru zmíněných her od SCS Software čeká plnění různých zakázek a převážení rozličných nákladů. Vývojáři dále vyzdvihují přítomnost dynamického počasí a všech ročních období. Hra vám rovněž umožní ze samotného kamionu vystoupit a plnit některé úkoly po svých. Kromě řízení a správy vlastního kamionu se budete muset starat také o potřeby vlastní postavy, díky čemuž by hra mohla kromě fanoušků simulátorů zaujmout i příznivce survival her.

Alaskan Road Truckers je k dispozici na PC (Steam). Cena byla stanovena na sympatických 20 eur. V budoucnu by se hra měla podívat také na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Český American Truck Simulator dostal konkurenci
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama