Český simulátor Last Holiday vám ukáže život na vesnici v celé své kráse
Last Holiday Novinka Český simulátor Last Holiday vám ukáže život na vesnici v celé své kráse

Český simulátor Last Holiday vám ukáže život na vesnici v celé své kráse

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

19
Platformy Windows PC

Bez piva, cigaret a holek to nepůjde.

Reklama

Last Holiday od českého vývojářského Boomer Games s.r.o., které se rozhodlo, že světu nabídne podobu toho, jak dle nich vypadala česká vesnice v roce 2000. Hlavním hrdinou tohoto příběhu se stane mladík Ben, který utíká před svým otcem. Jeho útočištěm se stane severočeská vesnice, v níž se žije jako za starých časů. Spolu s věrným druhem Slávkem se to vydává vstříc přežívání, v jehož rámci vydělává peníze, snaží se získat pozornost místních děvčat a sestavuje auta.

Jakožto ve správném survivalu tu nemá scházet aspekt smrti. Zabít vás tu může hlad, stres, dehydratace, nebo pohlavní choroby. Škála možností má být opravdu pestrá. Celkově tento kousek působí jako dílko, jež se pokusí místní i zahraniční komunitě ukázat českou vesničku se vším, co k tomu podle zažitých klišé náleží, takže tu nebude chybět hazard, pivo, cigarety a divoká děvčata. Jeho největší slabinou se pravděpodobně stane vizuál, který minimálně v tento moment nepůsobí nikterak oslnivě.

Datum vydání Last Holiday prozatím nebylo stanoveno. Hra by měla dorazit v průběhu příštího roku na PC s českým dabingem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama