Novinka Český TopSpin 2K25 od autorů Mafie se dočkal vydání

Český TopSpin 2K25 od autorů Mafie se dočkal vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra je k dispozici na PC i konzolích.

Reklama

Společnost 2K Games vydala nový díl tenisové série TopSpin, na který hráči čekali dlouhých třináct let. Titul s názvem TopSpin 2K25 vznikal v českých pobočkách studia Hangar 13, které se podepsaly pod třetím dílem série Mafia i v roce 2020 vydaným remakem prvního dílu s podtitulem Definitive Edition.

TopSpin 2K25 sází na věrohodné zpracování tenisu, které může oslovit zkušené tenisové nadšence i relativní nováčky. Fanoušky skutečného tenisu jistě potěší 25 licencovaných tenistů a tenistek, mezi kterými najdete hvězdy současnosti i legendy let minulých. K dispozici jsou také skutečné turnaje v čele s Grandslamy. Nechybí ani licencované značky oblečení a sportovního vybavení.

Na poli herních režimů hraje prim kampaň pro jednoho hráče, ve které si můžete vytvořit vlastního hráče. K dispozici je ale rovněž online a offline multiplayer. TopSpin 2K25 je k dostání na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Na agregátoru Metacritic se hra může pochlubit solidním hodnocením okolo 76%. O něco kritičtější jsou hráči na Steamu, kde se uživatelské hodnocení pohybuje kolem 55%.

Český TopSpin 2K25 od autorů Mafie se dočkal vydání
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama