Český Vigor bude na Steamu již brzy k dispozici zdarma
i Zdroj: Bohemia Interactive
Vigor Novinka Český Vigor bude na Steamu již brzy k dispozici zdarma

Český Vigor bude na Steamu již brzy k dispozici zdarma

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři lákají na vydání plné verze.

Reklama

České studio Bohemia Interactive vydalo letos v květnu na PC v rámci programu předběžného přístupu hru Vigor. Stalo se tak necelých pět let po premiéře na konzolích, kde hra nejprve v roce 2019 zamířila na Xbox One a později také na Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch.

Na počítačích je hra stále k dispozici pouze v early accessu na Steamu, do kterého získáte přístup zakoupením takzvaného Reinforcements balíčku za 20 eur. Tato podmínka ale již brzy zanikne s uvedením plné verze, která bude po vzoru konzolových verzí využívat free-to-play model. Plná verze hry bude pro hráče na PC bezplatně k dispozici již v průběhu aktuálního týdne. Přesné datum by měli autoři oznámit v nejbližších dnech. 

Zmiňovaný Reinforcements Pack je každopádně v současnosti k dispozici s 50% slevou. Hráči na konzolích se poté mohou těšit na příchod nové sezóny s názvem Genesis, která bude spuštěna 18. září.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama