Český Vigor míří na PlayStation
Vigor Novinka Český Vigor míří na PlayStation

Český Vigor míří na PlayStation

Ondřej Partl

Ondřej Partl

20
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox One

Dočkají se i next-gen konzole.

Reklama

Česká konzolová hitovka Vigor je dílem studia Bohemia Interactive, která původně vyšla pouze na Xbox One, kdy se časem podívala i na Nintendo Switch (z této verze si můžete přečíst naše dojmy zde), přičemž se těší z pěkné hráčské základny.

A ta letos na podzim bude nejspíše ještě více rozšířena, jelikož se tohoto titulu dočkají i hráči na konzoli PlayStation, což bylo ohlášeno na letošním Gamescomu. Verze pro PlayStation 4 tak dorazí 25. listopadu a nebude chybět ani varianta pro PlayStation 5, která vyjde do konce tohoto roku, kdy obě verze budou od startu free-to-play.

Společně s tímto oznámením byl ohlášen i přechod Nintendo Switch verze na free-to-play model (původně bylo třeba zakoupit Founder's Pack za 20 dolarů), jenž se uskuteční 23. září.

Petr Kolář z Bohemia Interactive na svém Twitteru taktéž nepřímo oznámil, že se hra dočká i své konverze na Xbox Series X.

Vypadá to tedy, že poslední velká platforma, která zbývá, je PC, avšak je otázka, zda se této verze vůbec někdy dočkáme. To nám zřejmě poví až čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama