cesta-krve-a-bolesti-x
Blogy čtenářů Článek Cesta Krve a Bolesti X

Cesta Krve a Bolesti X

Upozornění: Pokuď jste háklivý na sexuální scény a sprostá slova, nečtěte tento článek. Všem ostatní přeji příjemnou zábavu a doufám že se vám bude…

Reklama

Upozornění: Pokuď jste háklivý na sexuální scény a sprostá slova, nečtěte tento článek. Všem ostatní přeji příjemnou zábavu a doufám že se vám bude moje jubilejní destátá kapitola líbit.

 

Noc byla chladná a na Billově tváři tančili stíny plamenů. Bill seděl u rozdělaného ohně a úpěnlivě do něj zíral. Opět se mu začali vracet vzpomínky. Prosím, neubližuji mi. Neubližu, neubliž, mi, mi neubliž, mi neubližuj mi. Nikomu neřeknu že jste tu byl. Nikomu, nikomu, nikomu, že jste tu byl, nikomu, nikomu že jste byl neřeknu, neřeknu. Bill se udeřil dlaní do čele aby ty slova zahnal. Ale síla slov v jeho hlavě sílila. Neubližujete mi, prosím, neřeknu, jste, byl, tu prosím NEŘEKNU!!!! „Dost! Mlčte, prosím, mlčte, já ji nechtěl zabít, NÉ NECHTĚL!“ Začal řvát Bill a hlasy se začali ztrácet. Utřel si slzy a šepotem pronesl „Opravdu jsem ji nechtěl ublížit“.

„ A co už jsi spala s Petem? Po škole se totiž šeptá že jste si to rozdali na parkovišti v jeho autě. Cože to jako fakt? No, říká se to, tak co je na tom pravdy Lindy, nenapínejmě, tak dělali ste to? No na tom parkovišti jsme vážně byly“ Začla líčit Lidna do telefonu své kamarádce Jessice. „Fakt? A co bylo pak povídej, povídej. No pak jsme se začali muchlovat a mazlit. To je tak sladký a co potom, a potom? No a potom nic to bylo všechno. Kecáš Lindy, kecáš. Né fakt, přísahám na našeho černého prezidenta“ Obě dívky se zasmáli. „Takže ty a Pete jste to ještě nedělali? No ještě né, čekáme na tu pravou chvíli. Prosimtě na co čekáš, vždyť je to fotbalista a krasavec, ten musím být hotový ďábél, tak nečekejte a skočte na to, mít ho já tak bych mu už vyšukala mozek“ Obě dívky se opět zasmáli. „Takže Lindy až sním budeš příště tak mu to uděláš tak že na to bude dlouho vzpomínat. Ano madam!“ Řekla Linda hrubým hlasem a zasalutovala přestože ji Jessica nemohla vidět. „ Tak se mi to líbí vojíne, a kdyby si nevěděla co s ním máš dělat, tak se klidně zeptej, ráda se podělím o své zkušenosti. Neboj se, určitě si sním poradím“ Dívky spolu telefonovali ještě přes dvě hodiny a určitě je v tu chvíli nenapadlo že spolu mluví naposled.

 

Bill si vytáhl sáček se šťiskovým masem, nabodlho na klacek a začal si ho opékat. Zlé hlasy se dosud nevrátily takže ho nic netrápilo a rozhodl se že by nějaká písnička neuškodila, aspoň nebude noční New York tak tichý. „Když jsem tě holka poprvý zahlédl, řekl jsem si že je si hezká. Když jsem tě podruhé spatřil pomyslel jsem si že budeš má. Když jsem tě viděl potřetí, srdce mi už tančilo jak zběsilé a já věděl že jsi ta prává“ Ulicemi New Yorku se začal linout jeho hlas který vraždit veškeré ticho v okolí. „Jsi krásná holka, oči mohl bych pro tebe, vyplakati, tvoje krása mi zatajila dech, teď tu spolu tancujeme, na naší svatbě“ Mezi spíváním se šťiskové maso dle Billova odhadu dostatčně tepelně upravilo, sudnal si ho z klacku, trochu si popálil ruce, takže si ho začal přehazovat z ruky do ruky aby se trochu schladilo a pak se do něj zakousnul. Jeho nálada začala raketově růst, zlé hlasy byly nejšpí zažehnány pro tuhle noc, měl co do pusy a stále si při tom spíval.

 

„Z věznice Shawshank utekl odsouzený vrah, při své cestě za svobodou zabil dva policisty a jednoho vážně zrani“ Linda přepla televizi na MTV kde právě hrály klip Michaela Jacksona Thriller. Linda si rozpustila své blonďaté vlasy. Pak si začla sundávat tričko, kalhoty, podprsenku a nakonec i své růžové kalhotky. Pak se postavila před své zrcadlo které měla na skříni a začala si sama sebe prohlížet. „Hm holka ty jsi kus! Sice už jsi trochu zarostlá, ale to napravíme dneska máme celý večer pro sebe“ Rodiče od Lidny dnes nebyly doma, slavily totiž výročí takže ho jeli spolu oslavit do své rodinné chaty u jezera Yankov. Linda si rukama chytla ňadra začala si je mačkat. „Přímo do dlaně, přesně jak říkal Peter“ Linda se usmála a pak zničeho nic uslyšela ze zdola hluk. Že by se matka s otcem již vrátily? Pomyslela si. Hodila na sebe župan a vykročila ke dveřím svého pokeje. Pomalu je otevřela a potichu se zeptala „Mami, tati jste to vy?“ Žádná odpověď. Už si začala myslet že se jí to jen zdálo, ale pak znovu uslyšlela hluk. Šel z kuchyně. Linda se pomalu po schodech vylada dolů směrem do kuchyně. Srdce ji přitom bylo jako splašené.Pak spatřila dveře od ledničky otevřené. V kuchyni byla tma a jediné světlo šlo z ledničky. Přesto se ji zdálo že vidí nějakou osobu. „Tati? Jsi to ty?“ Zeptala se rozstřepaným hlasem a rožnula v kuchyni. Tam spatřila cizího muže který se ládoval jejich šunkou a držel v ruce nůž.

 

Bill si dával do úst další kousek masa, když mu kdosi zakryl oči. „Jakpak se máš ty můj kocourku?“ Zetal se ženský chlas. To bude Erica. Ruce z jeho očí začali sjíždět níž a zastavily se na jeho prsou. „Bylo mi po tobě smutno, ty můj kocoure. Bylo ti taky smutno?“ Bill se podíval za sebe a spatřil dívku s blonďatýma vlasama, v bílém tilku a v červené sukni. „Ano bylo mi smutno“ řekl a  mezitím si dívka stoupla přímo před něj a ruce dívky mu začali odepínat pásek kalhot. Cítit rostoucí erekci. Začal ji tisknout prsa svými mohutnýma rukama. Dívka mu konečně rozepla kalhoty. Stáhla mu kalhoty a poté i slipy. Bill ji mezítím stáhnul kalhotky zpod sukně. „Ach Erico, ani nevíš jak moc se mi po tobě stýskalo.“ Erica mu položila prst na pusu. „Pss, zlatíčko šetři síly na ródeo.“ Bill cítil její ruce na svém penisu, a cítil jak vklouznul do ní. Ródeo mohlo začít.

 

„Kdo jste a co děláte v naší kuchyňi?“ Začala se ptát zcela rozstřepaná Linda. Muž se na ní otočil. Linda byla naprosto vyděšená tím co spatřila v jeho očích. Byla to prázdnota. „Bill měl hlad, velký hlad“ pronesl muž. „Tak si klidně vemte tu šunku a jděte, prosím hlavně už jděte. Žádní svědci“ vydal ze sebe můž a stisknul svůj nůž ještě pevněji.  „Ne, nebojte nikomu to neřeknu že jste tu byl, slibuji. Žádní svědci“ zopakoval muž a vydal se k Lidně. Ta byla zcela ochromená strachem a nemohla se ani pohnout. Pouze její pusa a jazyk ji nepřestali sloužit. „Prosím, neubližujte mi, nikomu, to neřeknu že jste tu byl, slibuji, slibuji na našeho posraného černého prezidetnta!“ Zařvala Linda a po tváří se jí začali kutálet kapičky slz. „Žadný svědci“ zopakoval muž bez emocí a už byl téměř u Lindy. „Prosím neubližuj“ Nůž v mužově ruce nedovolil Lindě dokončit její poslední repliku na tomhle světě.Cítila jak do ní vklouznul nůž, a její bílý župan začal červenat. Pak z ní nůž vyjel a ona padla na zem. „Žádní svědci.“ Muž začala uštědřovat dívce další bodné rány. Lindu najdou mrtvou její rodiče ve 13:00 následující ho dne na podlaze své kuchyně ze šestnácti bodnými ranami po celém těle.

 

„Ach Bille, dělej dělej, DĚLEJ!“ Eričiny nehty se zaťali do Billových zad. „Tak se ti to líbí? Tak co líbí se ti to?!“ Začal řvát Bill. Ano nepřestávej Bille, nepřestávej, vyšukej mě celou!“ Dívčiné ňadra zuřivě poskakovala vzduchem, bradavky ostré jako nůž a mezi nohama cítila obří mužův penis. Bill začal cítit, že se blíží vyvrcholení, zvýšel tedy ještě víc své tempo,. „Jó Bille, rozervy mi kundu, jen do toho“. Bill se cítil jako král světa, když v tom ho někdo udeřil pažbou zbraně do hlavy a on se ocitl v bezvědomí.

 

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama