Novinka CGI trailer na The Last of Us Part II

CGI trailer na The Last of Us Part II

Martin Pritula

Martin Pritula

11
Platformy PlayStation PlayStation 4

Rozšířený CGI TV spot připomíná blížící se datum vydání.

Reklama

Druhý díl The Last of Us asi není třeba představovat – ostatně jsme se mu velmi podrobně věnovali v našich dojmech z hraní. Pokud jste si dojmy přečetli, zjistili jste, že hra vypadá po audiovizuální stránce velmi dobře a pakliže jste měli obavy z příběhu kvůli uniklým informacím, pak vás jistě uklidnily následující věty.

Ačkoliv zatím nemohu rozebírat to, co je pro mnohé nejdůležitější – totiž příběh a osudy milovaných postav – chtěl bych fanouškům prvního Last of Us dodat alespoň trochu důvěry, že se jejich milovaná hra vrací ve výrazně vylepšené podobě a nabízí promyšlenou evoluci věcí, které jí dělaly skvělou.

Po stránce zpracování, atmosféry a herních mechanik na vás čeká verze 2.0, která rozhodně patří k tomu nejlepšímu, co jsme tuhle generaci mohli na konzolích vidět. Jak souputníci Joela a Ellie dobře vědí, svět téhle hry je mimořádně nelítostný a pochmurný. Ale přesto – nebo právě proto – je v něm také prostor pro statečnost… a naději.

V dojmech jste si mohli přečíst mnoho informací o výpravě a hratelnosti vybrané kapitoly hry, nicméně celkové zhodnocení hry i jejího příběhu najdete až ve finální recenzi, o kterou se s vámi podělíme 12. června.

Výše se můžete podívat na rozšířený TV spot.

Hra vychází s českými titulky 19. června a můžete si ji objednat v Xzone.

CGI trailer na The Last of Us Part II
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama