Fortnite Novinka Chapter 4 S2 pro Fortnite je tu a s ní metropole Mega City

Chapter 4 S2 pro Fortnite je tu a s ní metropole Mega City

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Nová aktualizace přináší rychlé motorky, katany a mnohem více.

Reklama

Na herním trhu aktuálně neexistuje hra, která by mohla v rámci kvality updatů konkurovat Fortnite. Vlajková loď společnosti Epic je stabilně zásobována, a tak v ní můžete pokaždé nalézt něco nového. Aktuálně v něm započala v pořadí už druhá kapitola čtvrté sezóny. Ta stejně jako ty přechozí přináší hromadu nového obsahu. Prim však hraje neonová metropole Mega City, která je díky svému rozsahu novým místem, kde probíhají boje. V nich tentokrát kromě hromady tradičních zbraní a pár nových palných kousků hrají zásadní roli také katany. Ano, už bylo na čase dát Geraltovi z Rivie do rukou pořádný perořízek. A to není zdaleka vše.

Chapter 4 S2 pro Fortnite je tu a s ní metropole Mega City

Jelikož se jedná o město budoucnosti, je plné moderních aut a motorek, jejichž rychlost vás dokáže srazit do kolen. Pokud náhodou nemáte rádi auta ani motorky, stále je tu ještě další možnost, jak se rychle pohybovat městem. Je zde totiž systém ocelových lan, po nichž se dá prohánět. A to samozřejmě není vše. Detailněji se na novinky, které lze ve Fortnite aktuálně nalézt, můžete podívat zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama