Chernobylite Novinka Chernobylite dorazilo na next-gen

Chernobylite dorazilo na next-gen

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na PC navíc vyšla vylepšená edice a bezplatná obsahová aktualizace.

Reklama

Atmosférická akce z černobylské zóny s názvem Chernobylite (naši recenzi můžete číst na tomto odkazu) včera zažila velice důležitý den.

V prvé řadě totiž konečně dorazila verze pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S, která oproti variantě pro starší konzole nabízí pohlednější vizuál i stabilnější běh, kdy si můžete vybrat mezi režimem ve 4K a 30 FPS či 60 FPS, avšak pouze ve Full HD.

Samozřejmě pak platí, že pokud již vlastníte verzi pro PS4 či Xbox One, tak upgrade na next-gen variantu máte zdarma.

Společně s tím ale také dorazila první bezplatná sezóna letošního obsahu do PC verze (ta je na Steamu, GOGu či Epicu), která nabízí dodatečnou misi Memories of You plnou sběratelských předmětů, ale také novou zbraň v podobě taktické kuše. Jestli navíc chcete utratit nějaké peníze, můžete si zakoupit kosmetický balíček Blue Flames (za 3,29 eur), případně lze podpořit Ukrajinu koupí charitativního balíčku (za 3,99 eur), který vám dá čtyři pozadí na plochu, dva plakáty a děkovnou kartičku. Obsah z první sezóny pak na konzole dorazí v létě.

K tomu všemu ale ještě byla PC verze povýšena na "Enhanced Edition", což má odkazovat k tomu, že vizuál hry nově nabízí možnosti zkrášlení za pomoci ray tracingu a teselace.

Abychom to tedy shrnuli, tak Chernobylite si aktuálně můžete zahrát na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Fyzickou verzi pro PlayStation 5 naleznete v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama