Chivalry 2 Novinka Chivalry 2 má za sebou dva miliony prodaných kusů

Chivalry 2 má za sebou dva miliony prodaných kusů

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Invaze z východu nezůstala nepotrestána.

Reklama

U akčních multiplayerových her je pro většinu hráčů příběh důležitý asi jako děj v lechtivého snímku pro dospělé. Všichni ví, že tam nějaká ta dějová linka je, avšak že by jí někdo příliš řešil, to se rozhodně říct nedá. V rámci nejnovějšího vypuštěného videa se tvůrci Chivalry 2 dostávají vedle ukázky těžké jízdy v akci, kupříkladu též k prezentaci příběhového pozadí, jímž jejich hra aktuálně disponuje. Nedávno komplet dorazil na Steam a s ním došlo také k vypuštění východní frakce Tenosianů inspirované Babylonem, Persií a národy rozprostřenými okolo nich.

Stejně jako zmíněná impéria i toto má už po svém vstupu do hry expanzivní choutky, což odstartovalo výpravu přes poušť a následný útok hraniční pevnost Mansonů. Agrese nezůstala nepotrestána, kvůli čemuž poté došlo k napadení přístavu Tenosianského impéria. Boj však těmito střety nekončí. Tvůrci už nyní podle svých slov pracují na nových mapách, které pomohou rozvinout příběh Chivalry 2. Jedním z míst, na která se v budoucnu podíváme má být dokonce ledem obklopené přístaviště. Že by nás čekal střet s divokými seveřany?

Plánů je tu mnoho a to je popravdě dobře, protože právě zářná budoucnost k těmto dílům láká nové hráče, kteří představují pro autory vždy inspiraci k další práci. Když už tu mluvíme o nováčcích, je třeba zmínit, že Chivalry 2 má za sebou další zásadní milník. Jeho tvůrcům se podařilo prodat už více než 2 miliony kopií skrze všechny platformy. Doufáme, že finální číslo bude minimálně několikanásobně vyšší.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama