Chivalry 2 Novinka Chivalry 2 míří na Steam

Chivalry 2 míří na Steam

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Navíc se blíží velká aktualizace.

Reklama

Chivalry 2 nám v minulém roce přineslo příjemné, nekompromisní a krvavé středověké "rubání", jehož kvality si můžete připomenout skrze naši recenzi.

Nicméně pokud jste patřili mezi hráče na PC, tak jste možná byli mrzuti z toho, že hra byla dostupná pouze na Epic Games Store. Avšak to nebude platit už příliš dlouho.

Vývojáři totiž konečně prozradili, že 12. června titul zamíří na Steam, tudíž volejme sláva a tři dny se radujme. Oficiální produktovou stránku a možnost přidání do seznamu přání naleznete zde. Nákupem hry na této platformě, a také sledováním oficiální tamní komunity, navíc získáte tři exkluzivní helmy. Poslední "rohatou" čtvrtou pak dostanou lidé, co vlastní i první díl.

Chivalry 2 míří na Steam

Následně by vás mohlo zajímat, že později v létě dorazí aktualizace, která umožní ukládání postupu mezi Epicem a Steamem. Nicméně při startu tato možnost dostupná nebude.

To ovšem není vše drahý Horste! V den vydaní Steam verze totiž do hry na všech platformách dorazí update Tenosian Invasion, který bude zatím tím největším updatem.

Těšit se tak můžete na přidání koní, čtyři nové mapy (dvě pro režim Team Deathmatch a dvě pro Team Objective) a další vylepšení či dodatečné skiny.

Na Twitchi se následně můžete podívat na záznam vývojářského streamu, který nabídl první pohled na zmíněný update.

Chivalry 2 je dostupné pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama