Ghostbusters: Spirits Unleashed Novinka Chystá se asymetrická multiplayerovka ze světa Krotitelů duchů

Chystá se asymetrická multiplayerovka ze světa Krotitelů duchů

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na starosti ji mají autoři Predator: Hunting Grounds.

Reklama

Začátkem ledna do našich kin vtrhli noví Krotitelé duchů, kteří se stali velice příjemnou podívanou, která rozhodně dávala zapomenout na nepodařenou verzi z roku 2016. A jestli jste třeba po zhlédnutí dostali chuť na nějakou videohru, vývojáři z IllFonic (Predator: Huntings Grounds) to mají pokryté.

Oficiálně totiž byla oznámena asymetrická multiplayerovka Ghostbusters: Spirits Unleashed.

Jak samotný koncept asymetrického multiplayeru prozrazuje, tak se vydáte do zápasů, v nichž půjde hrát za krotitele duchů (jedná se o nové postavy, nikoliv ty z filmů), kteří se v týmu po čtyř vydají lovit jednoho ducha, kdy v tomto úkolu jim pomohou různá udělátka, která důvěrně známe z filmů.

Nicméně i právě druhou stranu, tedy samotného ducha, bude moci ovládat hráč, který se pokusí náporu těchto lovců odolat, k čemuž se mu budou hodit jeho schopnosti, jako je létání, teleport či možnost vstupování do objektů.

Mezi zápasy se posléze půjde poflakovat v ikonické hasičárně, kde si lze upravovat výzbroj, vylepšovat schopnosti i trénovat váš um. Kromě toho zde potkáte i Winstona Zeddermora a Raye Stanze, jenž budou namluveni svými protagonisty.

Titulu bychom se měli dočkat v posledním čtvrtletí tohoto roku, a to na PC (exkluzivně pro Epic), PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Hra navíc skrze všechny platformy nabídne crossplay.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama