Chystá se co-op survival titul ze světa Warhammeru pro čtyři hráče
Novinka Chystá se co-op survival titul ze světa Warhammeru pro čtyři hráče

Chystá se co-op survival titul ze světa Warhammeru pro čtyři hráče

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10

Střílečka se hodně silně inspiruje Left 4 Dead <strong>+ teaser</strong>.

Reklama

Her z univerza Warhammer není nikdy dost, říkají si zřejmě vývojáři po celém světě a oznamují jeden titul za druhým. Kromě různých prazvláštních žánrových kombinací se však občas objeví i titul, který vypadá opravdu slibně. Jedním z nich by mohl být Warhammer: The End Times - Vermintide. Za tradičně rozvleklým názvem se skrývá masakr ve stylu Left 4 Dead. Čtyři hráči, hordy nepřátel, spousta krve a nervydrásající boj o život do poslední vystřelené patrony.

Tentokrát se však díkybohu nebude pálit a řezat do značně okoukaných (nebo otloukaných?) orků, ale autoři proti vám postaví skaveny, zvířecí zrůdičky které podobně jako zmínění zelenokožci sázejí na notoricky známý “zerg swarm”, čili útok spočívající v záplavě jednotek která ubíjí nepřítele. Pro survival co-op ideální, bojíme se však, aby hra až příliš moc nepřipomínala zmíněný titul od Valve. Na druhou stranu dostaneme na výběr z pěti různých postav, každá s rozdílným příběhem a stylem hraní. Zatím víme o dvou, konkrétně o lovci, ozbrojeném dýkami a pistolemi, a ženském mágovi, používajícím oheň.

Příběhové pozadí hry pravděpodobně nebude hrát nijak významnou roli, v podstatě se však točí kolem čistky města Uberseik, které bylo v době End Times zaplaveno právě nepřátelskou rasou skavenů. Úkolem pěti hrdinů je tedy město od nepřátel osvobodit. Hratelnost by měla být podle tvůrců pořádně drsná a nelítostná.

Vermintide vyjde ve druhé polovině roku 2015 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama