Chystá se deskovka Heroes of Might and Magic III
Heroes of Might and Magic 3 Novinka Chystá se deskovka Heroes of Might and Magic III

Chystá se deskovka Heroes of Might and Magic III

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy pkgsrc Desková hra

Kultovní záležitost i na vašem stole.

Reklama

Kultovní strategická série Heroes of Might and Magic to u nás naposledy zkusila v roce 2015, kdy vyšel její sedmý díl, jenž se příliš velkého úspěchu nedočkal. Proto je značka aktuálně uložena k ledu, kdy fanoušci musí své choutky ukájet jinde, jako třeba v King's Bounty II (naše recenze tady), případně se vrací ke starším dílům.

A pravděpodobně žádný z nich není tak kultovní jako Heroes of Might and Magic III (The Restoration of Erathia), který vyšel původně v roce 1999 a většina fanoušků na něj dodnes nedá dopustit. No a právě tyto hráče by mohlo potěšit, že se chystá oficiální deskoherní adaptace od studia Archon.

Ta se bude jmenovat přímočaře Heroes of Might and Magic III - The Board Game, přičemž bude velice věrná své předloze, což znamená, že postupně budete objevovat zdejší mapu (tvořenou hexagonálními políčky), získávat různé suroviny, zvyšovat úroveň hrdiny a toho následně vybavíte nalezenými artefakty, případně ho naučíte nějaká kouzla, jenž pocházejí ze čtyř škol.

Chystá se deskovka Heroes of Might and Magic III

Ve zdejších městech posléze budete rekrutovat vaši armádu, kdy klíčem k poražení nepřátel je kombinace různých typů jednotek.

A právě s jednotkami se pojí jedno z největších lákadel, kterým jsou velice detailně vymodelované figurky.

Chystá se deskovka Heroes of Might and Magic III

Každopádně si na hru ale počkáme, jelikož v listopadu roku 2022 teprve dorazí na Kickstarter, přičemž na oficiálních stránkách se můžete přihlásit k odběru novinek, aby vám žádná neunikla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama