Chystá se filmový Mass Effect
Mass Effect Novinka Chystá se filmový Mass Effect

Chystá se filmový Mass Effect

Milan Votava

Milan Votava

2

Filmů, kterým byla předlohou nějaká počítačová hra a patří mezi povedená díla, najdeme opravdu pramálo. Chystaný film na motivy sci-fi RPG akce Mass Effect však slibuje opravdu kvalitní filmovou podívanou.

Reklama

Hra Mass Effect byla mezi hráči velmi uznávána především díky skvělému příběhu a propracovanosti postav, které byly dokonale popsány ve scénáři titulu, který se nijak nevymykal těm filmovým. Proto není divu, že se hry ujalo jedno filmové studio. To chce pomocí této herní předlohy vytvořit kvalitní filmovou podívanou. O ztvárnění filmu na motivy nějakému počítačovému titulu se již několik lidí pokusilo, ovšem většinou to nedopadlo přesně podle představ.

Všechno chtějí změnit Legendary Pictures, jenž se chopili adaptace Mass Effectu. O tom, že se nejedná o filmové packaly, svědčí filmy, které již má toto studio za sebou, jako například 300 nebo Dark Knight. Kromě toho na samotném filmu pracují i Ray Muzyka a Greg Zeschuk z BioWare. Ti se převážně podíleli na vývoji Mass Effectu.

Většina fanoušků trilogie Mass Effect a kvalitních filmů věří, že tentokrát jsou svědky vznikání nového kvalitního filmového díla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama